ABBVIE

ABBVIE 200 200 Spaceroom

ABBVIE

The Spaceroom studio is extremely proud of having helped AbbVie win the distinguished award “Best Workplaces 2014, Europe”, through the design of the Innovation Room. This room will be mainly used for the creation and development of new projects in a relaxed way, and as such the usual round table was avoided here. The client also wished to have an “out of the box” meeting room without the traditional office structure, so that the company employees would feel free to create by using experiences such as listening to music, playing games or, even, eating gums and chocolate.

To meet that requirement, Spaceroom developed a project based on the introduction of shapes, colours and innovative furniture. From the incorporation of elements such as boxes suspended on the wall to the traditional bookcase, we have tried to use elements that are unusual in office environments. Numerous personalized/motivating messages were also placed in the space in order to encourage the teams and stimulate the productivity and well-being of all the employees.